Úvodní stránka » Naše reference

Reference

Děkujeme Vám za Vaše náměty a komentáře. Vybrané příspěvky rádi zveřejníme.

Vybráno z Vašich příspěvků:

Poděkování Jarmila Krejčů (e-mailem, December 14, 2018 1:47 )
Dobrý den, Chtěla bych moc moc poděkovat za spravení auta, trpělivost, ochotu:) Jste výborný tým,!!!.. Pokud dovolíte, budete uvedeni  v médiích, ohledně opr. auta, a dobrého skutku, poděkování Vám i Nadaci. Děkuji Děkuji Děkuji!!!

Super oprava litých kol (Martin Horáček, Mladá Boleslav, 1.2.2014 10:07:32)
Děkuji za renovaci a opravu poničených kol. Výsledek předčil očekávání :-).

Poděkování (Lenka Šímová, 16.11.2013 22:06:15)
Ráda bych touto cestou poděkovala za opravu mého auta. Spokojenost jako vždy. 

Díky za blokovou výjimku (Petr Havránek, Praha, 4.6.2013 11:06:21)
Díky za blokou výjimku! Se svým novým autem jsem výužíval služby značkového autoservisu byl jsem dost nespokojen. Dlouhé čekání a nevalná ochota. Při hledání problému nikdo za nic nemůže a když už potřebujete nějakou odbornou radu, tak bez pánů od Škodovky si s problémem nikdo neporadí. Spousta telefonů, spousta čekání a nakonec se pro jistotu vymění celý díl a úplně zbytečně. Díky doporučení jsem dal na radu známého a dal k Vám svůj vůz. Díky za rychlou opravu - jsem rád, že se na Vás mohu kdykoliv spolehnout a vím kdo a co na autě dělá!  

Servisní služby (Jan Jelínek, 5.4.2013 9:01:22)
Služby autoservisu Červenka využívám pravidelně a jsem s nimi maximálně spokojen. Již při své první návštěvě jsem si všiml, že služby, které jsem dříve marně hledal u svého značkového servisu jsou u Červenků naprostou samozřejmostí. Nejde jen o kvalitu služeb, ale i osobní přístup a rychlost s jakou jsem se nikde jinde nesetkal. Děkuji a doporučuji všem.

Vzkaz do lakovny (Martina - Jílové, 28.3.2013 16:23:29)
Ještě jednou díky za skvěle odvedenou lakýrnickou práci. Manžel si opraveného škrábance vůbec nevšiml - a to ani při mytí, kdy auto ručně leštil na přímém slunci! Děsně jsem se bála, že si všimne nějakých rozdílů. Pánové smekám a děkuji - Martina :-)

Poděkování (Petr Novák - Praha, 1.3.2013 9:22:36)
Děkuji za rychlé vyřízení opravy mého automobilu. Není nic horšího, než pár dní před odjezdem na dovolenou zjistit, že auto nefunguje jak má. Nejdříve jsem myslel, že nikam nepojedu. Pak svitla naděje, že pojedu náhradním vozem a nakonec jste to stihli v rekordním čase opravit. Tak to jsem opravdu nečekal :-). Super práce - zachránili jste mi život :-)

Milé překvapení (Jan Vydra, 13.6.2012 9:25:15)
Děkuji za umytího našeho auta. Když s ním žena přijela, myslel jsem, že se už na tu špínu nemohla kouklat a byla na myčce. Až pak jsem se dozvěděl, že auto bylo vypucované už když od Vás vyjížděla ze servisu. Díky za milé překvapení. 

Díky za opravu (Jan Vydra, 11.2.2012 20:32:16)
Vážení, rád bych Vám touto cestou poděkoval za uvedení mého havarovaného automobilu zpět do provozu a za skvěle odvedenou práci. Jan Vydra

 



V případě Vašeho zájmu můžete využít i Vy naše fórum ke zveřejnění svého příspěvku:
(Důležité upozornění - nevhodné vulgární a reklamní příspěvky budou odstraněny)

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. Servisní služby (Jan Jelínek, 5. 4. 2013 9:01:22) Odpovědět

    Služby autoservisu Červenka využívám pravidelně a jsem s nimi maximálně spokojen. Již při své první návštěvě jsem si všiml, že služby, které jsem dříve marně hledal u svého značkového servisu jsou u Červenků naprostou samozřejmostí. Nejde jen o kvalitu služeb, ale i osobní přístup a rychlost s jakou jsem se nikde jinde nesetkal. Děkuji a doporučuji všem.

  2. Vaše služby (Karel Chlaň, 30. 9. 2013 9:56:44) Odpovědět

    Obecně řeším opravy jakéhokoliv druhu velmi nerad.Nimcéně k Vám se téměř těším. Profesionální přístup spojený s ochotou, vstřícností a příjemým osobním jednání je v dnešním uspěchaném a neosobním světě byznysu pohlazením na duši. Děkuju. Karel Chlaň Libeř.

  3. "paní s divočákem" (Lenka Durdilová, 28. 8. 2014 16:36:51) Odpovědět

    Ráda bych Vám touto cestou poděkovala za uvedení mého havarovaného vozu zpět do provozu po srážce s divočákem. Děkuji moc za skvěle odvedenou práci, velmi milé jednání, rychlost a profesionální přístup! Děkuji všem!!! L. Durdilová Praha

  4. Oprava klimatizace (Martin Prokop, 20. 2. 2015 11:29:45) Odpovědět

    Děkuji za rychlou pomoc při řešení mého problému. Ten zápach z klimatizace byl již opravdu nesnesitelný.
    Není nad to dýchat svěží vzduch :-). Martin

  5. Perfektní služby - díky moc! (Veronika Musilová, 12. 8. 2015 17:09:54) Odpovědět

    Ještě jednou mnohokrát děkuji za opravu laku na mém automobilu, práci jste odvedli naprosto perfektní, ale když jsem zjistila, že mám auto čisté od přístrojovky až po kufr... myslela jsem, že mám druhé Vánoce. Obrovský dík patří všem, kteří se na současném stavu mého auta podíleli. Doporučení, které jsem na Vás obdržela, budu velmi ráda posílat dál. Veronika Musilová

  6. Zánovní BMW (František Vomáčka, 8. 6. 2016 15:48:33) Odpovědět

    Děkuji za záchranu mého poškrábaného blatníku, který chtěli v autorizovaném servisu celý vyměnit. Prý, že že se to nevyplatí opravovat a bude to tak snadnější... Vygoogloval jsem si lakovnu Červenka a zkusil štěstí. Barva naprosto famózní, dokonce se podařilo trefit i mírně vybledlý odstín mého zánovního BMW. Děkuji :-)

  7. Poděkování (Monika Jirásková, 7. 2. 2020 11:47:21) Odpovědět

    Dobrý den,
    ráda bych touto cestou poděkovala za opravu mého vozidla. Oprava vozidla po střetu se zvěří - Ford - Mondeo. Z mého pohledu jste naprosto profi servis - rychlost přijetí do opravy, velmi slušné jednání se zákazníkem, komunikace, ochota s odvozem na zastávku BUS...Vybírala jsem dle web. stránek a nelituji. Velmi děkuji za skvěle odvedenou práci (velké díky mechanikům, kteří mé mondeo opravovali :) ).
    Rozhodně doporučuji všem, kteří zvažují nad tímto autoservisem. :-) Děkuji
    S pozdravem
    Jirásková M.

  8. Lakovaní Ford Ranger (Zdeněk Pur GM stroje s.r.o, 7. 5. 2020 21:13:39) Odpovědět

    Moc děkuji za super profesionàlnI přístup všech zaměstnanců s ,kterými jsem přišel při řešení opravy vozu do styku.Laskavost,vstřícnost,ochota a výborně odvedená práce.Moc děkuji Zdeněk

  9. Poděkování (Robert, 5. 7. 2022 15:19:18) Odpovědět

    Byli jsme na cestě do Chorvatska, když kousek od Jesenice se objevila závada na automobilu v pátek v nočních hodinách. Asistenční služba nám slibovala pomoc až v pondělí

  10. Peugeot 308 (Jaroslav Hotový, 8. 3. 2024 19:46:13) Odpovědět

    Příjemný přístup zaměstnanců. Skvělá práce a hlavně co slíbí to dodrží. Vřele mohu tento servis doporučit všem co požadují skvělí přístup a kvalitu .
    J.Hotový

  11. Peugeot 308 (Jaroslav Hotový, 8. 3. 2024 19:48:55) Odpovědět

    Příjemný přístup zaměstnanců. Skvělá práce a hlavně co slíbí to dodrží. Vřele mohu tento servis doporučit všem co požadují skvělí přístup a kvalitu .
    J.Hotový